ProJet 5500X

Imprimanta 3D profesionala HiRes multi-material
Construieste 3D piese compozite prin mixarea, in proportii variabile, a cel putin doua materiale din generatia a treia.

Destinata mediilor industriale, cu robustetea dovedita de tehnologia MultiJet Printing (MJP), imprimanta 3D ProJet 5500X produce piese complexe, unde retetele de materiale compozite sunt obtinute prin amestecarea simultana “on-the-fly” la nivel de pixel, strat cu strat, pentru obtinerea unor texturi si tranzitii ale proprietatilor fizice si mecanice unice.

phase-changeMultiJet Phase Change nu este altceva decat procesul de schimbare a starii materialului, din micropicatura lichida in microparticula solida prin racire la aterizarea pe suportul VisiJet eco-wax. Acest proces duce al obtinerea unei definitii si precizii superioare deoarece nu apar colturi rotunjite sau perforatii umplute / ovalizate.

 

Folosing capul de printare de nivel industrial, ProJet 5500X printeaza pana la de doua ori mai rapid decat orice alta imprimanta din clasa ei, si produce cu 60% mai mult decat orice alt sistem de printare comparabil. Aceasta imprimanta este capabila sa realieze piese pana la jumatate de metru si mai mult de o piese pe ciclul de printare.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=UKJDUdi6h-0′]

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dE6wsdPcLZk’]

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=vWs3AkU5i3U’]

 

Ce poate face pentru dumneavoastra aceasta tehnologie ? Ne gasiti la: 0722.224.686 sau 0771.674.221.

Puteti obtine mai multe informatii pe siteul producatorului, 3D Systems