Cube Pro Printer 3D

Proces de printare precis

CubePro dispune de cea mai mare platforma din clasa ei construita cu ultra înalta rezoluție. Cu printuri de 2,5 ori mai mare decât orice alt prosumer desktop și imprimante hobby (10,8 “x 10.45” x 9.5 “sau 275 mm x 265 mm x 240 mm), cu setari de ultra-inalta rezolutie ale straturilor subtiri de imprimare de 70 de microni, de imprimare de calitate profesionala care nu a fost niciodată atat de mare sau atat de usor.

 

 

bkg_cubepro_strongfastMaterial nou durabil – nailon

CubePro va fi compatibil un nou material de producție: nailon, alături de puternicul ABS și compostabilele plastic PLA.

Creaza modele prototip functionale sau realizeaza piese de utilizare finala pentru aplicații de inginerie.CubePro este o imprimanta versatila atat pentru aplicatii de inginerie cat si pentru hobby deopotriva. Nylon este extrem de durabil pentru rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta mare la raportul de greutate sau piese care necesita operatiuni secundare, cum ar fi colorarea, prelucrarea sau lipirea cu adezivi.

 

 Mediu de imprimare controlat bkg_cubepro_materials_6
Un mediu controlat al procesului asigura o precizie imbunatatita si fiabilitate de imprimare de calitate fara efort, profesionale de fiecare data pentru cele mai mari imprimate plastic ABS. Setarile automate asigura imprimarea in conditii de siguranta in locuinta dvs., pe banc de lucru si la desktop-ul tau.

 

 

 

bkg_cubepro_materials_3

Puternic, rapid si de lunga durata

Garantat mai rapid, printuri mai exacte cu mecanica de imprimare stabilizate si cartuse usor de furaje pentru viața materiala prelungita.

 

 

 

 

Tripla culoarea + trei materiale = mii de opțiunibkg_cubepro_contained_b

Obtine mai multa expresivitate cu imprimare 3D de pana la 3 culori simultan cu 3 opțiuni de materiale. Selectati din peste 24 de culori vibrante pentru mai multe combinatii unice.

 

 

 

 

bkg_cubepro_connect_bConecteaza-te mai bine pentru a experimenta mai bine

Conectati convenabil cu usurinta, ecran touchscreen color si capacitatea de WiFi.

 

 

 

 

Ce poate face pentru dumneavoastra aceasta tehnologie ? Ne gasiti la: 0722.224.686 sau 0771.674.221.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=NcgTxiSECEc’]